Breuss massage speciaal voor uw rug wervels

Een ontspannen massage speciaal voor uw rug en ruggenwervels.

De tussenwervelschijf is het kraakbeen tussen de wervels dat ervoor zorgt dat de zenuwen beschermd worden en de wervels elkaar niet raken.
Rudolf Breuss ontwikkelde de tussenwervelschijf-massage en stelde vast dat deze ontspannen en weldadige ongevaarlijke massage is een hele mooie aanvulling op de Dorn behandeling

De Breuss-massage is een fijngevoelige, energetisch handmatige rugmassage, die psychische energetische en lichamelijke blokkades kan oplossen.
Je kunt er veel tussenwervelkolom problemen, zoals ischias en hernia ongevaarlijk en succesvol mee behandelen.

De zachte Breuss-massage van de wervelkolom gaat er van uit dat er geen versleten tussenwervelschijven bestaan, omdat alle cellen ook op hoge leeftijd steeds weer vernieuwd worden. Er bestaan wel gedegenereerde tussenwervelschijven, maar die kunnen gestimuleerd worden, zodat ze weer verbeteren, regenereren.
Bij osteoporose of pijn moet de massage heel voorzichtig gedaan worden, de massage mag niet pijnlijk zijn.
Bij hevige wervelkolomproblemen, enorme pijn of zeer verkrampte spieren is de Breuss-massage een ideale voorbereiding op de Dorn-therapie.
De Breuss-massage kan ook na de Dorn-behandeling gegeven worden om de wervelkolom nog meer te strekken. De Breuss-massage kan je zo vaak je wilt herhalen.

De duur van de massage in ongeveer 20 minuten en er word gebruik gemaakt van een 100% natuurlijke olie waar Sintjanskruidolie inzit. Deze olie heeft de mogelijkheid door de etherische oliën die erin verwerkt zitten om door de huid heen te dringen en echt van binnen uit een ontspanning te geven aan het lichaam de geest de spieren en wervels.  Hierdoor heeft de behandeling een extra effect op uw lichaam.