Een massage is even tijd voor jezelf nemen

Een massage is even tijd voor jezelf nemen. Of aandacht voor je lichaam met de klacht waar u al langer mee loopt. Tijdens de behandeling kunt u even helemaal ontspannen en alles los laten. Soms bent u gespannen en wilt u even alles los kunnen laten of u heeft klachten en wilt u deze verhelpen. U kunt ook kiezen voor een massage ter voorkoming van klachten. Tijdens de behandeling word er gebruik gemaakt van een 100% natuurlijke etherische olie voor ontspanning en verbetering van uw huid en spieren. Zodat de behandeling een complete beleving is die ook thuis nog bij u blijft. Wilt u dit beleven? kies dan uit 1 van onderstaande behandelingen. Salon coscha heeft keuze uit verschillende soorten behandelingen. U kiest welke massage het best bij u past.

Ontspanningsmassage

29 en 47 euro 30 en 60 minuten

  • Dit is een behandeling met langzame rustige effleurages en bewegingen gericht op de ontspanning van uw lichaam en geest. Met deze massage kunt u even alles los laten en tot rust komen. Er word gebruik gemaakt van heerlijke etherische oliën speciaal gestemd op wat u op dat moment nodig heeft.

Sportmassage

29 en 47 euro30 en 60 minuten

  • Sportmassage word toegepast als de spieren in het lichaam vermoeid zijn. Bijvoorbeeld na inspanning van sporten maar dit kan ook zijn na het werken of een drukke tijd. Het is een stevige behandeling voor uw stijve spieren in het lichaam. Er word altijd rekening gehouden met wat u lichaam aankan.

Hotstonemassage

29 en 47 euro30 en 60 minuten

  • Tijdens deze behandeling word er gemasseerd met warme basalt stenen, deze stenen zijn gevormd door lava en hebben eeuwen in een rivier bedding gelegen waardoor ze glad gesleten zijn.De stenen kunnen lang de warmte vast houden. Door de warmte word de doorbloeding gestimuleerd en kunnen de afvalt stoffen makkelijk los komen. Daarnaast ontspant u en uw spieren volledig door de warmte van de stenen.